Балнео процедури в хотел СПА Клуб Бор Велинград
Грижа за здравето с балнеолечение и балнео процедури в хотел СПА Клуб Бор 4* Велинград

Забързаният начин на живот, ежедневният стрес и проблемите, които присъстват в живота на всеки човек, за съжаление са бичът на нашето съвремие. Всичко това води след себе си до депресивни състояния и нездравословно хранене, и когато се добави влиянието на външните фактори на околната среда, като замърсен въздух, неминуемо се отразява негативно върху общото ни здравословно състояние.

Когато организмът и тялото ни започват да дават сигнали, че нещо не е наред и да изпитваме болка, умора, главоболие, повишена температура, тревожност и други симптоми, осъзнаваме, че трябва да се погрижим за здравето си. Все по-често хората започват да се обръщат към балнеолечението, като ефективен метод за лечение на редица заболявания.

Всъщност балнеологията е наука, която изучава лечебните свойства на минералните води и други природни ресурси за лечение на различни заболявания. Затова и балнеолечението се прилага от древни времена, с доказана ефективност при профилактика и лечение на редица здравословни състояния, като се използват естествените свойства на минералната вода, лечебната кал и други природни фактори.

България е известна с минералните си извори, които са подходящи за балнеолечение, както и с балнеокурортите си. Един от известните в страната ни балнеокурорти е Велинград. Именно в китния родопски град се намира четиризвездният хотел СПА Клуб Бор 4 *. Хотелът има традиции в балнеолечението и предлага редица балнео процедури, съчетавайки традиционните методики и най-новите постижения в грижата за здравето.

Хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград е изцяло захранен с минералните води на извор Чепино чрез собствена водопроводна мрежа.

Минералната вода от извор Чепино е с доказани лечебни свойства и оказва благоприятно влияние върху човешкото здраве. Минералната вода е хипертермална, с температура 48°С, алкално ph 9,15 и с обща минерализация 187 гр. на литър. Освен това водата, с която е захранен хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград, е богата на редица полезни за организма минерали, сред които калий, натрий, калций, магнезий, сулфати, хидрокарбонати, хидросолфати, металсилициева киселина и редица други.

Като гости на хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград, Вие можете да се възползвате от лечебните свойства на минералната вода, докато се къпете под душа в хотелската стая, докато плувате във вътрешния и външния басейн или просто докато се наслаждавате на приятния хидромасаж във вътрешното джакузи на хотела.

В основата на балнео процедурите, които се предлагат в хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград, стои използването на минералната вода с нейните лечебни свойства.

Минералната вода в хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград е подходяща за питейно, инхалационно и външно лечение чрез лечебни бани. Лечението с минерална вода повлиява изключително добре при редица здравословни състояния, свързани с: опорно-двигателния апарат, периферната нервна система, дихателната система, обмяната на веществата, стомашно-чревния тракт, бъбречно-урологични, гинекологични, кожни, функционални разстройства на нервната система.

Тук обаче е важно да отбележим, че преди да се подложите на балнеолечение, е добре да се консултирате с лекар, за да се уверите, че този метод за лечение е подходящ за Вас, в зависимост от здравословното Ви състояние.

В тази връзка, на територията на хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград работи Медицински център, който е сертифицират от Министерство на здравеопазването.

В него работи екип от медицински специалисти, балнеолози и терапевти, които имат дългогодишен опит и познания в областта на балнеологията.

Благодарение на специално разработения Пакет Балнеология, всеки гост на хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград може да се възползва от предлаганите в хотела балнео процедури. Преди това обаче на всеки наш гост му се прави първоначален медицински преглед в Медицинския център на хотела. На база на това и на установеното здравословно състояние на човек, както и на неговите нужди, Главният лекар на Медицинския център изготвя индивидуална програма за лечение, която включва 3 медицински или балнео процедури на човек на ден, извършени в дните от Неделя до Четвъртък.

Първоначален медицински преглед по Пакет Балнеология в хотел СПА Клуб Бор Велинград
Първоначален медицински преглед, включен в Пакет Балнеология на хотел СПА Клуб Бор 4* Велинград

Като гости на хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград, можете да се възползвате от разнообразни лечебни терапии, като хидротерапия чрез хидромасажни вани, електротерапия, магнитотерапия, радиално ударно-вълнова терапия, ултразвукова терапия, лечебен масаж, парни бани и други. Всички тези терапии и процедури се използват за рехабилитация след различни здравословни проблеми или могат да Ви помогнат за поддържане на оптимално здравословно състояние.

Освен, че в Медицинския център на хотел СПА Клуб Бор 4* Велинград работят висококвалифицирани специалисти от различни области на здравеопазването, медицинският център е оборудван съгласно закона за лечебните заведения и разполага със съвременно оборудване и иновативни технологии, които се използват в терапевтичните процедури, предлагани в хотела.

Медицински център на хотел СПА Клуб Бор Велинград със съвременно оборудване и иновативни технологии
Медицински кабинет в хотел СПА Клуб Бор 4* Велинград

Представяме Ви част от медицинската апаратура, с която разполага Медицинския център на хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград, и лечебните терапии, които се извършват чрез тях:

 

1. ЕКГ апарат

В Медицинския център на хотел СПА Клуб Бор 4* Велинград може да се направи електрокардиография. Това е неинвазивен метод, с помощта на който се установява електрическата активност на сърцето. ЕКГ се използва за диагностициране на различни сърдечни заболявания, като:

 • Сърдечна аритмия
 • Инфаркт
 • Исхемична болест на сърцето
 • Сърдечна недостатъчност
 • Перикардит

 

Противопоказания:

Моля, да имате предвид, че много рядко е възможно да проявите алергия към материалите, използвани за електродите или гела, който се използва за подобряване на контакта. Също така, ако имате електронни импланти като пейсмейкър, е важно предварително да уведомите за това медицинското лице, което ще прави електрокардиографията, защото в този случай се изискват по-специфични предпазни мерки при провеждане на изследването.

 

2. Ехографски апарат

Медицинският център на хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград е оборудван с ехографски апарат за ултразвуково изследване. Ехографията е неинвазивен метод за образна диагностика, чрез който се визуализират вътрешните органи и структури на човешкото тяло. Ултразвуковото изследване е напълно безболезнено и безопасно, при който не се използва йонизираща радиация, което го прави подходящо за бременни жени, деца и хора с хронични заболявания.

 

Ултразвуковото изследване е широко използвано за:

 • Откриване на различни заболявания, включително рак, тумори, кисти, камъни в бъбреците, възпаления и др.
 • Проследяване на развитието на плода по време на бременността.
 • Оценка на кръвообращението в артериите и вените.

 

Противопоказания:

Ултразвуковото изследване с ехограф не се препоръчва при наднормено тегло, рани или обриви в областта на изследваната зона и други.

 

3. Апарат за лазерна терапия

Гостите на хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград могат да се възползват при нужда от апарат за лазерна терапия. Това е устройство, което използва светлина за лечение на различни медицински състояния. Специфичното тук е, че използваната светлинна енергия е с ниска интензивност. Светлината прониква в тъканите и стимулира регенерация, с цел ускоряване процеса на лечение.

 

Лазерната терапия е напълно безболезнена и неинвазивна процедура, като ползите от използването й са много, а именно за:

 • Облекчаване на болка, причинена от различни състояния, като артрит, болка в гърба или спортни травми.
 • Намаляване на възпалението, което може да помогне за лечение на състояния като артрит, тендинит и синдром на карпалния тунел.
 • Ускоряване на заздравяването на рани, включително хирургични рани и диабетни язви.
 • Лечение на различни кожни заболявания, включително акне, псориазис и розацея.

 

Противопоказания:

Лазерната терапия не е препоръчителна при бременни жени, или ако страдате от фоточувствителност, ако имате кожни инфекции или възпаления, тумори, пейсмейкъри или други имплантирани електронни устройства и други.

Лазерна терапия в хотел СПА Клуб Бор Велинград
Лазерна терапия за лечение на различни медицински състояния

4. Апарат за електротерапия

Медицинският център в хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград разполага с апарат за електротерапия. Това е устройство, което използва електрически ток за лечение на болка и други медицински състояния. Методът на работа е чрез изпращане на импулси на електрически ток през кожата. Терапията е безопасна и ефективна. Използва се за стимулиране на мускулите, блокиране на болката или за намаляване на възпалението.

 

Електротерапията повлиява изключително добре състояния, като:

 • Болка в гърба
 • Болка във врата
 • Артрит
 • Спортни травми
 • Мускулни спазми
 • Невралгия
 • Фибромиалгия

 

Противопоказания:

Моля, да имате предвид, че не е препоръчително апаратът за електротерапия да се използва при: гнойни процеси, остри и подостри тромбофлебити, склонност към кръвотечение, сърдечно-съдови заболявания в стадий на тежка декомпенсация, температурни състояния, злокачествени новообразувания, активна туберкулоза, състояния след фрактури с недостатъчен калус, индивидуална непоносимост към електрическия ток и други.

 

5. Ударовълнов апарат

Чрез ударовълновия апарат в Медицинския център на хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград се извършва терапията Шок уейв (Shockwave). Това е ефективно средство за лечение на опорно-двигателни заболявания и целулит, което бележи революционен пробив в лечението на болка и хронични заболявания. При Shockwave терапията се използват т.нар. акустични (ударни) вълни, които проникват надълбоко в тъканите и предизвикват възобновяване на възстановителните процеси в тялото.

 

Ползите от терапията Shockwave са много, а именно:

 • Облекчаване на хронична болка в мускулите и сухожилията.
 • Подобряване на мобилността и функцията на засегнатите области.
 • Намаляване на възпалението.
 • Ускоряване на възстановяването на увреждания след спортни травми, като навяхвания, разтежения, контузии.
 • Подобряване на кръвоснабдяването на тъканите и стимулиране на доставката на кислород и хранителни вещества.
 • Стимулиране на производството на колаген, който е важен протеин за здравината на сухожилията, връзките и костите.
 • Разрушаване на калциеви отлагания в сухожилията, които често са причина за болка.

 

Терапията Shockwave е неинвазивна и дава много бързи резултати. Около 80% – 85% от пациентите имат траен ефект след лечение с апарата Shockwave, а много пациенти са успели да се върнат към ежедневния си начин на живот и професионалната си дейност след първата процедура. Терапията Shockwave е особено подходяща за спортисти, за които е от голямо значение да не прекъсват за дълъг период от време тренировки и състезания.

 

Противопоказания:

Терапията Shockwave не бива да се използва при туморни заболявания, полиневропатия, остри възпаления, тромбоза, бременност и други.

Терапия Шок уейв с ударовълнов апарат в хотел СПА Клуб Бор Велинград
Терапия Шок уейф (Shockwave), като ефективно средство за лечение на опорно-двигателни заболявания и целулит

6. Апарат за ултразвукова терапия

Медицинският център в хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград е оборудван с апарат за ултразвукова терапия. Това е устройство, което генерира звукови вълни с висока честота, нечуваеми за човешкото ухо. Ултразвукът прониква в тъканите, където предизвиква различни биологични ефекти, като: загряване, микромасаж, аналгетичен ефект и противовъзпалително действие.

 

Ултразвуковата терапия е неинвазивна, безболезнена и безопасна, и се използва за:

 • Подпомагане на възстановяването на меките тъкани, като мускули и сухожилия.
 • Облекчаване на болката и възпаленията.
 • Ускоряване на процеса на заздравяване.
 • Подобряване на кръвообращението в лекуваната област.
 • Намаляване на мускулния спазъм.
 • Увеличаване не гъвкавостта.

 

Противопоказания:

Ултразвуковата терапия не се използва при злокачествени заболявания, остри инфекции, туберколоза, кръвоизливи, тромбоза и други.

 

7. Дарсонавал

В Медицинския център на СПА Клуб Бор 4 * Велинград можете да се възползвате от дарсонвал. Това е апарат, който използва високочестотен, променлив, импулсен ток за третиране на кожата. Дарсонавалът има широк спектър на използване, защото се прилага за козметични цели и за терапевтични цели.

 

За козметични цели терапията с дарсонавал се използва за:

 • Подмладяване на кожата – стимулира производството на колаген и еластин, което води до по-стегната и еластична кожа.
 • Намаляване на бръчките – стимулира клетъчния метаболизъм и подобрява кръвообращението, което може да изглади бръчките.
 • Лечение на акне – убива бактериите, които причиняват акне и намалява възпалението.
 • Стесняване на порите – регулира производството на себум и свива порите.
 • Премахване на тъмни кръгове под очите – стимулира кръвообращението и лимфния дренаж.
 • Лечение на целулит – подобрява микроциркулацията и разгражда мастните депа.

 

За терапевтични цели процедурата с дарсонавал се използва за:

 • Намаляване на болката – стимулира отделянето на ендорфини, които са естествени болкоуспокояващи.
 • Засилване на имунната система – стимулира производството на бели кръвни клетки.
 • Заздравяване на рани – стимулира кръвообращението и клетъчния метаболизъм.
 • Лечение на кожни заболявания – псориазис, екзема, дерматит.
 • Лечение на косопад – стимулира растежа на косата.

 

Противопоказания:

Терапията с дарсонавал не се препоръчва при бременност, ракови заболявания, кардиостимулатори или други имплантирани електронни устройства, сърдечно-съдови заболявания, туберкулоза и други.

 

8. Апарат за магнитотерапия

Медицинският център на хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград разполага с апарат за магнитотерапия. Това е устройство, което използва магнитни полета за лечение на болка и други медицински състояния.

 

Магнитотерапията е безопасна и ефективна процедура, като ползите от използването на терапията са много, а именно:

 • Облекчаване на болката, причинена от различни състояния, включително артрит, болки в гърба и спортни травми.
 • Намаляване на възпалението, което може да помогне за облекчаване на болката и подуването.
 • Ускоряване на заздравяването на рани.
 • Подобряване на кръвообращението и клетъчния метаболизъм.
 • Подобряване на костната плътност при хора с остеопороза.
 • Спомагане на релаксацията и подобряване качеството на съня.
 • Намаляване на стреса и умората.

 

Противопоказания:

Магнитотерапията не е подходяща при хипотония, индивидуална непоносимост, склонност към кървене, инфекциозни заболявания в остър стадий, активен туберкулозен процес, тежки нарушения на сърдечния ритъм и други.

Апарат за магнитотерапия за лечение на болка и други медицински състояния в хотел СПА Клуб Бор Велинград
Апарат за магнитотерапия за лечение на болка и други медицински състояния

9. Апарат за микровълнова терапия

Още един апарат, който предлага редица ползи за цялостното здравословно състояние на организма и с който Медицинският център на хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград разполага, това е апаратът за микровълнова терапия или терапия с радар. Това е устройство, което използва микровълни за генериране на топлина в дълбоките тъкани на тялото. Терапията с радар е безопасна и ефективна и се използва главно за облекчение и възстановяване на различни здравословни състояния.

 

Топлината от микровълновата терапия има редица ползи, а именно:

 • Повишаване на кръвообращението.
 • Намаляване на мускулни болки.
 • Отпускане на мускулите.
 • Намаляване на възпаленията и болката в ставите.
 • Подобряване на гъвкавостта.
 • Ускоряване на заздравяването на рани.

 

Противопоказания:

Не е препоръчително микровълновата терапия да се прилага при туберкулоза, тромбоза, бременност, кожни заболявания, епилепсия, метални импланти и други.

 

10. Биоптрон лампа

Медицинският център на хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград разполага с популярната през последните години Биоптрон лампа. Чрез нея се прилага светотерапия. Светлинната терапия е метод за лечение, при който се използва поляризирана, полихроматична, некохерентна и нискоенергийна светлина. Реално тази светлина, която се излъчва от апарата Биоптрон, е подобна на слънчевата, но без вредните ултравиолетови лъчи. Светлината от Биоптрон лампата прониква в тъканите и успява да стимулира биологични процеси. Светлинната терапия с Биоптрон лампата е безболезнена и безопасна, като стимулира и подсилва естествените възстановителни сили на организма. Затова технологията Биоптрон се използва за превенция, лечение и възстановяване на различни здравословни проблеми.

 

Ползите от прилагането на светлинната терапия с Биоптрон лампата са много, а именно:

 • Терапията с Биоптрон лампата увеличава притока на кръв, с което се ускорява метаболизма в човешкото тяло.
 • Биоптрон лампата има добър аналгетичен ефект.
 • Светлината с Биоптрон лампата въздейства върху клетъчните структури на организма, като възвръща естествените му способности да се самолекува.
 • Биптрон лампата може да намали ефектите от алергични реакции.
 • Биптрон лампата действа благоприятно върху нервната система.
 • Терапията с Биоптрон има противовъзпалителен ефект.
 • Биоптрон лампата се използва за облекчаване на болки.
 • Благодарение на терапията с Биоптрон лампата раните заздравяват по-бързо.
 • Светлината с Биоптрон лампата се използва като ефективна терапия при кожни заболявания и проблеми.

 

Противопоказания:

Светотерапията с Биоптрон не е подходяща при бременност, рак на кожата, свръхчувствителност към светлина, остри инфекции.

Биоптрон за превенция, лечение и възстановяване на различни здравословни проблеми в хотел СПА Клуб Бор Велинград
Биоптрон за превенция, лечение и възстановяване на различни здравословни проблеми

11. Солукс лампа

В Медицинския център на хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград се прилага терапия с инфрачервена светлина чрез солукс лампа. Солукс лампата работи, като излъчва инфрачервена светлина, която прониква в кожата и загрява тъканите под нея.

 

Терапията със солукс лампата и излъчваната топлина от нея може да помогне за:

 • Облекчаване на болка и възпаление.
 • Подобряване на кръвообращението.
 • Насърчаване на заздравяването на рани.
 • Увеличаване на производството на бели кръвни клетки, като по този начин се подобрява имунната система.
 • Стимулиране на производството на ендорфини (хормоните на щастието), като по този начин организмът релаксира и се освобождава от натрупаното напрежение.

 

Противопоказания:

Солукс лампата е противопоказна при нарушения в кръвообращението, изгаряния, отворени рани, натъртвания, наранена кожа, възпаления, наличие на сърдечен пейсмейкър, изкуствени стави или електронни импланти и други.

 

12. Вана с подводно струев масаж

Като гости на хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград, можете да се възползвате от вана с подводно струев масаж. Това е един вид хидротерапевтична процедура, при която се съчетават ползите от топлата вода и силата на водните струи. За целта Вие се потапяте в специално проектирана вана, пълна с топла вода. Под водата се намират дюзи, които изпускат мощни струи вода под налягане. Тези струи могат да се насочват към различни части на тялото, като се регулира силата и интензивността им.

 

Ваната с подводно струев масаж има множество приложения, включително:

 • Лечение на мускулни болки и спазми – подводните струи стимулират кръвообращението и лимфния поток, което спомага за отпускане на мускулите и облекчаване на болката.
 • Възстановяване след травми – тази терапия може да се използва за ускоряване на възстановяването след операции, фрактури, навяхвания и други травми.
 • Подобряване на мобилността – подводният масаж може да помогне за подобряване на обхвата на движение и гъвкавостта на ставите.
 • Намаляване на стреса – топлата вода и релаксиращият масаж могат да помогнат за намаляване на стреса и тревожността.
 • Подобряване на кръвообращението – подводните струи стимулират кръвообращението, което може да допринесе за цялостното подобряване на здравето.
 • Стимулиране на имунната система – тази терапия може да помогне за стимулиране на имунната система и засилване на защитните сили на организма.

 

Противопоказания:

Въпреки че ваната с подводно струев масаж е безопасна за повечето хора, има някои противопоказания, които трябва да се вземат предвид, а именно тя не бива да се прилага при бременни жени, както и при хора с тежки психични заболявания, пациенти със сърдечно-съдова недостатъчност. Противопоказно е при хора с висока температура, такива, които страдат от силна преумора, имат тежко кръвотечение или други възпалителни процеси и тумори. Ограничение има и за лечението на деца.

Хидротерапевтична процедура чрез вана с подводно струев масаж в хотел СПА Клуб Бор Велинград
Хидротерапевтична процедура чрез вана с подводно струев масаж

В зависимост от Вашето здравословно състояние и Вашите нужди, екипът от медицински специалисти, балнеолози и терапевти на Медицинския център на хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград ще изготвят за Вас пълна програма с необходимите медицински и балнео процедури, и терапии, които да работят в полза на Вашето здраве.

Тук е моментът да обобщим, че разработените балнео програми в хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград имат широк спектър на приложение и действат в посока на подобряване на Вашето здраве и качеството Ви на живот.

 

1. Балнео програма Здрава опорно-двигателна система

Тази балнео програма е насочена към хора с болка и скованост в големите стави /колена, тазобедрени стави, лакeтни стави и рамене/ вследствие на претоварване /спорт, неудобна поза и др./. Благодарение на тази балнео програма се повлияват отлично всички състояния на обездвижване и слабост в мускулите след счупвания, изкълчвания и навяхвания. Към балнео програмата Здрава опорно-двигателна система нашия екип от специалисти е разработил модул за изкривявания на гръбначния стълб, които затрудняват дишането и ежедневните дейности. Също така, програмата успешно се прилага и при болки от плоскостъпие.

 

2. Балнео програма Здрави бели дробове

Програмата е разработена специално за пациенти с хронична кашлица, задух и пристъпни спазми на дихателните пътища, вследствие на прекарани остри и хронични инфекции. Балнео програмата има профилактичен ефект за повишаване имунитета при сезонните грипни инфекции. Важна част от програмата е насочена за предотвратяване на дискомфорта и хроничния задух при болните от бронхиална астма. След прилагането на модула се повишава комфортът на живот и физиологичните възможности на дихателната система.

 

3. Балнео програма Здрава нервна система

Тази медицинска програма е предназначена за клиенти с чести болки в кръста и изтръпване на долните и горни крайници. С програмата се повлияват отлично всички състояния на слабост на мускулите на ръцете и краката, вследствие на проблеми в гръбначния стълб – дископатии, радикулити и др. Благодарение на програма се увеличава обема на движение и силата в засегнатите участъци. При провеждане на програмата се създават активни схеми и навици за правилна щадяща поза и правилни похвати при спортуване. При хора, подложени на стрес и напрежение, програмата има изразен релаксиращ и зареждащ ефект.

 

4. Балнео програма Ревматология

Програмата е предназначена за възрастни и деца на възраст над 15 години. Предмет на лечение са ревматоиден артрит в извънпристъпен стадий, други ревматични автоимунни заболявания в ремисия, Благодарение на програмата много добре се повлияват Болест на Бехтерев и някои вторични реактивни артритни заболявания.

 

5. Тонизираща програма

Програмата е предназначена за възрастни хора с намален жизнен тонус, хронична умора и за общо укрепване на организма в периодите на сезонна умора и метеозависимост.

 

6. Антицелулитна програма

Програмата е предназначена за хора с различни степени, форми и локализация на целулит, както и някои последици от бързо редуциране на тегло – стрии, рагади и белези.

 

7. Балнео програма Хармонично тяло

Програмата е предназначена за хора с променени и нехармонични телесни параметри, вследствие на обездвижване и професии с еднообразна поза. Благодарение на програмата се повлияват и пациенти с неправилно развита мускулно – скелетна система.

 

8. Антистрес програма

Програмата е предназначена за хора с различни прояви на тревожност и нарушена адаптация при стресови ситуации, както и вегетативни прояви вследствие на пренатоварване на нервната система и някои форми на безсъние.

 

Балнеолечението е не само ефективен метод за лечение, но и приятен начин за почивка и релаксация. Заповядайте в хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград, където с изгодните цени по Пакет Балнеология Вие ще се насладите не само на четиризвезден комфорт и редица удобства, но и ще можете да се възползват от редица медицински и балнео процедури, и лечебни терапии, благодарение на които ще се погрижите за здравето си и ще се освободите от натрупания стрес.

По време на Вашата СПА почивка с балнео процедури Вие ще имате безплатен достъп до всички СПА съоръжения в Уелнес зоната на хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград. На Ваше разположение са басейни с топла минерална вода, джакузи с топла минерална вода, сауна, Мароканска парна бана, зона за релакс.

Като гости на хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград, ще Ви посрещнем в бутикови двойни стаи, студиа и апартаменти.  

За Вашето приятно прекарване на разположение е развлекателна зона с Основен Ресторант, където винаги Ви очакват вкусни ястия и кулинарни шедьоври, Лоби Бар, където в приятна и спокойна обстановка ще можете да се насладите на ароматно кафе или друга любима Ваша напитка, с увлекателна книга в ръка, и Фреш Бар, където можете да релаксирате след СПА процедура или тренировка в нашия фитнес.

Вашата пълноценна почивка с грижа за здравето е в хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград! Вземете си почивни дни, стягайте куфарите и се отправете към невероятно преживяване, наречено ПОЧИВКА В ХОТЕЛ СПА КЛУБ БОР 4 * ВЕЛИНГРАД!

За да резервирате, попълнете онлайн формата за резервации или се свържете с Отдел “Резервации” на: моб.: +359 899 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 898 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 890 97 22 77 (може да се свържете с нас и по WhatsApp ), e-mail: reservations@spaclubbor.com.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация