Вани и СПА процедури във Велинград – идеалната Спа почивка е в хотел Спа Клуб Бор 4 *!

Истинско СПА изживяване ще изпитате, докато се наслаждавате на разнообразието от водни процедури, предлагани в СПА центъра на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград. Избирайки водна процедура, Вие ще се потопите в букет от космополитни усещания. Благодарение на водните процедури Вие ще отърсите от напрежението и стреса на ежедневието.

Ако се колебаете коя водна процедура да изберете, винаги можете да се консултирате с наш СПА експерт, който с радост ще Ви помогне да направите най-правилния за Вас и Вашите нужди СПА избор.

Водни процедури Време /минути/ Цена
Хидромасажна вана 20 минути 39,00 лв.
Вана със соли 20 минути 45,00 лв.
Вана с масла 20 минути 45,00 лв.
Вана с полускъпоценни камъни 20 минути 49,00 лв.
Bain des Lagons THALGO 20 минути 49,00 лв.
Bain de lait THALGO 20 минути 49,00 лв.
Романтична вана за двама Дионис 50 минути 79,00 лв.
Романтична вана за двама Шампан 50 минути 80,00 лв.

Вани и СПА процедури във Велинград – поглезете се!

СПА Етикет

Как да използваме всички позитиви на СПА центъра?

За да се възползвате максимално от Вашето СПА преживяване и да подкрепите ползите от Вашето лечение, препоръчваме да пристигнете 30 минути преди планираното за Вашата процедура време, за да се насладите на нашите привлекателни мокри зони, съставени от топли и студени басейни, джакузи, открити места за релаксация, парни бани и сауна. Всички водни съоръжения в хотел Спа Клуб Бор 4* са изцяло захранени с минерална вода, директно от извора Радонова Баня.

За Ваше удобство използвайте халата и синята кърпа от стаята си.

Препоръчително е да не използвате мобилния си телефон, таблет или камера, докато се наслаждавате на преживяването в СПА центъра. Силно препоръчваме да не се консумира алкохол преди посещение на СПА.

Очакваме нашите най-малки гости до 14-годишна възраст да бъдат придружени от възрастен.

Спа Клуб Бор – вкусът към живота!

Освен релаксиращите вани, в СПА зоната на хотел Спа Клуб Бор 4 * можете да се насладите на различни цялостни и частични масажи, както и на козметични терапии за лице и козметични терапии за тяло

Голямо разнообразие на СПА процедури в хотел Спа Клуб Бор Велинград
Избор на масажи, терапии за тяло и козметични процедури за лице в хотел Спа Клуб Бор Велинград

Бъдете наши гости! Разгледайте предлаганите в хотела луксозни двойни стаи, студиа и бутикови апартаменти и направете Вашия избор! Отдайте се на заслужена СПА почивка в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград! Направете Вашата резервация, като попълните резервационната форма или като се свържете с Отдел “Резервации”: моб.: +359 899 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 898 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 890 97 22 77 (може да се свържете с нас и по WhatsApp ), e-mail: reservations@spaclubbor.com

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация