Конференции в хотел Спа Клуб Бор - пълен пакет от услуги!

За да бъде Вашият семинар, конференция и корпоративно събитие проведен така, че да е максимално ефективен и запомнящ се, той трябва да отговаря на редица условия и да бъде правилно организиран.

Нашият екип има натрупан богат опит в организиране на семинари, фирмени срещи и конференции в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград.

Хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград може да осигури всички условия, като предостави пълен пакет от услуги. Така Вие ще се освободите от ангажиментите, свързани с настаняване, хранене, техническо оборудване, музикално оформление и т.н., за да можете да се концентрирате върху самите мероприятия и Вашите гости.

За безупречното провеждане на Вашите мероприятия, хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград разполага освен със солидна за града леглова база (83 двойни стаи, студиа и апартаменти), така и с Голям Ресторант, голяма зала за конференции с 100 места и с пълно оборудване и СПА център, който предлага широк избор от терапии както за дами, така и за господа.

Имаме опит с посрещане на големи и малки групи, както с частен характер, така и официални делегации на държавно ниво.

Бъдете наши гости! За всяко мероприятие изготвяме индивидуално предложение, в зависимост от броя гости, нощувки и услуги, които ползвате. Ще очакваме Вашето запитване за конференциите, семинарите и фирмените срещи, които планирате и искате да проведете в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград. Можете да се свържете с нас на моб.: +359 894 47 30 50, e-mail: events@sirona-bg.com или като използвате формата за контакти.

    Login Form
    Register Form
    Обаждане
    Локация