Летни забавления за децата със специална програма с летни активности в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград

Като хотел, който предлага отлични условия за семеен отдих с деца, ние от Спа Клуб Бор 4 * Велинград няма как да не помислим за приятното прекарване на нашите малки гости при нас. Ето защо, това лято сме подготвили редица интересни игри, занимания, конкурси и много забавления за малчуганите и то под грижите на професионални аниматори в детския кът на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград. Детският кът на хотела е на разположение на малчуганите всеки ден от 09.:00 до 12:00 часа и от 16:00 до 21:00 часа.

 

Това Лято обещаваме лятната ваканция на децата в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград да бъде незабравима и изпълнена с много веселие и детски смях благодарение на нашата СПЕЦИАЛНА ЛЯТНА ПРОГРАМА В ДЕТСКИЯ КЪТ на хотела.

 

В периода до 31.08.2023 г., всеки ден от седмицата, децата ги очаква:

  • Всеки Понеделник – изработка на детски рисунки
  • Всеки Вторник – игри и забавления на открито (при хубаво време)
  • Всяка Сряда – моделиране на фигури с различни техники и апликации. Ще се моделират фигури от пластилин, хартия или глина.
  • Всеки Четвъртък – игра със сапунени балони
  • Всеки Петък – изработване на детски маски
  • Всяка Събота – изработване на оригами от хартия
  • Всяка Неделя – По-по-най конкурс за песни и стихотворения

 

Незабравима лятна ваканция за децата в хотел Спа Клуб Бор Велинград
Цяла програма с летни забавления и игри за децата в детския кът на хотел Спа Клуб Бор Велинград
Водни забавления за децата в хотел Спа Клуб Бор Велинград

Накарайте Вашето дете да сияе от щастие и му осигурете лято с вълнуващи летни приключения, като си подарите семейна лятна почивка в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград! Освен летните забавления и активности, децата ще се радват и на външен басейн с топла минерална вода.

За Вас, мили родители, също сме подготвили разнообразни летни активности и летни тематични вечери за още повече летни емоции и усмивки по време на Вашата лятна почивка в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград. Освен това, Вашето лято при нас ще бъде наситено със СПА релаксация и презареждане, защото при нас ще се радвате на външен и вътрешен басейн, захранени с лековита минерална вода. Това не е всичко, защото като наши гости ползвате напълно безплатно Уелнес зоната на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, където ще се насладите на Мароканска парна баня, сауна, шоков душ и релакс зона. По време на Вашата лятна почивка при нас ще се радвате на четиризвезден комфорт и бутикови хотелски стаи със спиращи дъха гледки. Вкусната и разнообразна храна ще бъде неизменна част и това ще завърши цялостния пъзел от Вашата перфектна лятна почивка в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград.

Предлагаме Ви лятна почивка в четиризвездния лукс и комфорт на хотел Спа Клуб Бор Велинград с отлично съотношение между ЦЕНА – КАЧЕСТВО с нашия Пакет Лято 2023, който можете да разгледате ТУК.

Направете Вашата резервация, като попълните резервационната форма или като се свържете с Отдел “Резервации”: моб.: +359 899 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 898 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 890 97 22 77 (може да се свържете с нас и по WhatsApp ), e-mail: reservations@spaclubbor.com. Ще се радваме да бъдете наши гости!

Разгледайте нашите бутикови двойни стаи, студиа и луксозни апартаменти, с които разполага хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград и направете най-подходящия за Вас и Вашето семейство избор на помещение, в което ще се чувствате комфортно по време на Вашата лятна почивка, с външни и вътрешни минерални басейни, безплатно ползване на Уелнес зона, богата блок маса с вкусни ястия за закуска и вечеря, игри и забавления за децата, пълен календар с летни активности и разбира се, много положителни летни емоции и незабравими преживявания за цялото семейство.

 

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация