Шеф Сали Онбаши
Добре дошли при нас!
Аз, шеф Сали, ще се постарая да изпълня Вашите кулинарни желания. Приветствам Ви да опитате нашите специалитети от българската и европейската кухня в основния ресторант или просто малки хапки за Вашите коктейли в Бар Панорама. Приготвили сме за всеки по нещо! Имате специален режим, към който се придържате? Споделете го с нас предварително, за да Ви приготвим ястията съответно според плана, който следвате. Очакваме Ви!
Шеф Сали Онбаши - Главен готвач
Шеф Сали Онбаши
Питиета за всеки вкус в
Лоби Бара на хотела
Вкусът към живота
Винаги прясно приготвени специалитети в заведенията на четиризвездния хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград! Насладете се на различни вкусове и кулинарни изкушения! За нашите гости главният готвач предлага специалитети от българската и европейската кухни. Заведенията на хотела са подходящи за тържества, чествания и специални прояви. По желание на нашите гости предлагаме музикално-артистични програми и DJ.

Лоби Бар в хотел Спа Клуб Бор Велинград – мястото, където да удължите сутрешното си кафе, следобедното уиски или което и да е от любимите Ви питиета!

Освен Лоби Бар в хотел Спа Клуб Бор Велинград можете да разгледате и останалите заведения, с които разполага хотелът и които са подходящи за всяко едно настроение и час на деня. Насладете се на уют, спокойствие и кулинарни изкушения в Главния РесторантБар Панорамата и Фреш Бара на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград. Ние Ви очакваме!

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация