Лоби Бар на хотел Спа Клуб Бор 4*
Добре дошли при нас!
Рецептите не работят, освен ако не се почувстват със сърцето! Именно заради това опитните готвачи на хотел Спа Клуб Бор 4 * предпочитат приготвената храна да говори за работата им. С приготвената храна ние не търсим съвършенство, а удовлетвореност, усмивка и добра дума от Вас, нашите гости. С палитра от вкусове, натурални продукти и положителна емоция се надяваме да почувствате уют и топлина в ресторанта ни. Бъдете добре дошли и нека създадем за Вас ярки спомени, щастливи моменти и желание да ни посетите отново!
Главен готвач на хотел Спа Клуб Бор 4*
Лоби Бар на хотел Спа Клуб Бор 4*
Питиета за всеки вкус в
Лоби Бара на хотела
Вкусът към живота
Винаги прясно приготвени специалитети в заведенията на четиризвездния хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград! Насладете се на различни вкусове и кулинарни изкушения! За нашите гости главният готвач предлага специалитети от българската и европейската кухни. Заведенията на хотела са подходящи за тържества, чествания и специални прояви. По желание на нашите гости предлагаме музикално-артистични програми и DJ.

Лоби Бар в хотел Спа Клуб Бор Велинград – мястото, където да удължите сутрешното си кафе, следобедното уиски или което и да е от любимите Ви питиета!

Освен Лоби Бар в хотел Спа Клуб Бор Велинград можете да разгледате и останалите заведения, с които разполага хотелът и които са подходящи за всяко едно настроение и час на деня. Насладете се на уют, спокойствие и кулинарни изкушения в Главния РесторантБар Панорамата и Фреш Бара на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград. Ние Ви очакваме!

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация