Шеф Сали Онбаши
Добре дошли при нас!
Аз, шеф Сали, ще се постарая да изпълня Вашите кулинарни желания. Приветствам Ви да опитате нашите специалитети в основния ресторант, както и традиционни ястия в уникалната по рода си механа или просто малки хапки за Вашите коктейли в бар Панорама. Приготвили сме за всеки по нещо! Имате специален режим, към който се придържате? Споделете го с нас предварително, за да Ви приготвим ястията съответно според плана, който следвате. Очакваме Ви!
Шеф Сали Онбаши - Главен готвач
Шеф Сали Онбаши
Традиционни ястия в
Уникалната по рода си механа
Вкусът към живота
Винаги прясно приготвени специалитети в заведенията на четиризвездния хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград! Насладете се на различни вкусове и кулинарни изкушения! За нашите гости главният готвач предлага специалитети от българската и европейската кухни. Заведенията на хотела са подходящи за тържества, чествания и специални прояви. По желание на нашите гости предлагаме музикално-артистични програми и DJ.

Механа в хотел Спа Клуб Бор Велинград – място за Вашата традиционна вечеря и частни събирания!

Освен Механа в хотел Спа Клуб Бор Велинград, можете да разгледате и останалите заведения, с които разполага хотелът и които са подходящи за всяко едно настроение и час на деня. Насладете се на уют, спокойствие и кулинарни изкушения в Главния РесторантБар Панорамата, BBQ ГрадинатаЛоби Бара и Фреш Бара на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград. Ние Ви очакваме!

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация