Нов детски кът в хотел Спа Клуб Бор Велинград
Нов детски кът в хотел Спа Клуб Бор 4* Велинград

Детската усмивка и смях, и този игрив и любознателен детски поглед винаги могат да оправят настроението и деня на всеки. Ние от хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград искаме нашите най-малки гости да се чувстват комфортно и усмивката им никога да не слиза от лицата им. Ето защо, за да осигурим още повече забавления и игри безспир за малчуганите, създадохме изцяло нов детски кът.

Ще Ви разкрием, защо уникалният нов детски кът в Спа Клуб Бор 4 * Велинград е толкова специален:

1. Удобна локация

Помислили сме за комфорта не само на нашите най-малки гости, но и на техните родители. Знаем, че когато сте на почивка, искате да си осигурите пълен релакс. Затова, новият детски кът на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград се намира точно срещу ресторанта на хотела. По този начин, докато Вашето дете се забавлява, улисано в интересни игри в детския кът, Вие, мили родители, ще можете да се насладите на вкусната храна и разнообразието на напитки в Основния Ресторант на хотела.

2. Образователни игри

Децата най-добре учат и помнят през призмата на играта. Затова в детския кът на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград малчуганите ще се забавляват с редица интерактивни игри и материали, които провокират въображението, стимулират креативността и умствените способности на децата.

3. Тематични дни

За да се задържи вниманието на децата, трябва да им се представят нови и различни неща. Затова специалният нов детски кът в Спа Клуб Бор 4 * Велинград предлага на малчуганите всеки ден различни дейности, като рисуване, музикални часове или кино вечери. Така нашите най-малки гости ще могат да научават по нещо ново всеки пък, когато прекарват времето си в детския кът на хотела.

4. Професионален персонал

Скъпи родители, можете да сте напълно спокойни за Вашите деца, докато те си играят в детския кът на хотела, защото опитни и обучени специалисти ще занимават малчуганите и ще им показват забавни и образователни игри.

Ще Ви очакваме с Вашите малчовци в четиризвездния комфорт на хотел Спа Клуб Бор Велинград! За нас е удоволствие, да Ви осигурим заслужена почивка, а на децата – незабравими спомени! С изгодните оферти за почивка Вие ще се радвате на комфорт в нашите двойни стаи, студиа и апартаменти, ще опитате вкусни кулинарни предложения и ще се насладите на СПА изживяване с топъл минерален басейн с вградена детска секция, сауна, Мароканска парна баня и релакс зона.  

Направете резервация чрез онлайн формата за резервации или се свържете с Отдел “Резервации” на: моб.: +359 899 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 898 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 890 97 22 77 (може да се свържете с нас и по WhatsApp ), e-mail: reservations@spaclubbor.com.

1 Коментар

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация