Оферта за Коледа 2023 в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград

Празничен Пакет Коледа, валиден от 24.12 до 26.12.2023 г. включително

 

Ние в хотели Сирона – хотел Спа Клуб Бор 4* Велинград и Балнео Хотел Свети Спас 5* Велинград следим отблизо центровете за контрол и профилактика на заболяванията и изявленията на Световната здравна организация по отношение на новите случаи на коронавирус (COVID-19) и следваме всички указания от тези агенции и местните здравни служби.

Вид настаняване Пакетна цена за 3 нощувки на помещение, с включени закуски и вечери
База изхранване * HB /нощувки със закуски и вечери/
Двойна стая /настаняване 2-ма възрастни/ 900,00 лв.
Студио /настаняване 2-ма възрастни + 1 дете до 11,99 години или 1 възрастен срещу допълнително заплащане/ 960,00 лв.
Апартамент /настаняване 2-ма възрастни + 2 деца до 11,99 години или 2-ма възрастни срещу допълнително заплащане/ 1020,00 лв.
Делукс апартамент /настаняване 2-ма възрастни + 2 деца до 11,99 години или 2-ма възрастни срещу допълнително заплащане/ 1080,00 лв.
Двуспален апартамент /настаняване 2-ма възрастни + 4 деца до 11,99 години или 4-ма възрастни срещу допълнително заплащане/ 1080,00 лв.
В обявените от Спа Клуб Бор 4* Велинград цени не е включен туристически данък в размер на 1,50 лв. с ДДС, който се заплаща от всеки гост на нощувка и подлежи на плащане на рецепция при пристигане в хотела.

* HB – нощувки със закуски и вечери по описание на хотела

* Офертата за Коледа 2023 важи при резервиране на 3 нощувки в периода от 24.12 до 26.12.2023 г. включително.

 

Цените на помещенията по специалната оферта за Коледа 2023 в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград включват:

 • Пакет от 3 нощувки със закуски и вечери на блок маса;
 • Традиционна постна вечеря на Бъдни вечер (24.12.2023 г.) с подбрани 11/13 бр. постни ястия, специално приготвени от нашите опитни готвачи, DJ парти и Коледарска група;
 • Традиционна Коледна вечеря с празнична Коледна пуйка и печено прасенце на 25.12.2023 г., DJ парти и специални гост-изпълнители Братя Аргирови;
 • Детско парти с Дядо Коледа на 25.12.2023 г., на което всички деца до 12 години ще получат подаръци лично от Дядо Коледа, приготвени от неговите джуджета;
 • Уникални фокуси за всички деца и техните родители с талантливия Кристел на 25.12.2023 г.;
 • Вечеря с DJ парти и специален гост-изпълнител Ивелина Колева на 26.12.2023 г.;
 • Ползване на вътрешен басейн с топла минерална вода и с вградена детска секция;
 • Ползване на чадъри и шезлонги на територията на басейните (при наличие на свободни);
 • Ползване на вътрешно джакузи с топла минерална вода;
 • Ползване на сауна;
 • Ползване на Мароканска парна баня;
 • Ползване на шоков душ;
 • Ползване на релакс зона;
 • Ползване на фитнес;
 • Ползване на детски кът за деца над 4 години с професионална детска анимация, с работно време всеки ден от 09:00 до 12:00 часа и от 16:00 до 21:00 часа;
 • Безплатно предоставяне на детска кошара;
 • Безплатен Wi-Fi на територията на хотела;
 • Безплатен паркинг;
 • Застраховка;
 • ДДС 9 %.

Всички съоръжения са захранени с минерална вода и работят съгласно текущите разпоредби на Министерство на Здравеопазването.

 

Отстъпки и доплащания:

 • Първо дете до 11,99 години се настанява безплатно на пансиона на възрастните, където това позволява. Децата се настаняват на разтегателен диван в апартаментите и студиата.
 • Второ дете на възраст от 6 до 11,99 години се настанява с доплащане в размер на 120 лв. общо за 3 нощувки, с включени закуски и вечери. Децата се настаняват на разтегателен фотьойл в двойните стаи или на разтегателен диван в апартаментите и студиaта.
 • Дете над 12 години или трети възрастен, настанени в апартамент, доплащат 255 лв. общо за 3 нощувки, с включени закуски и вечери. Децата и/или трети възрастен се настаняват на разтегателен диван в апартаментите и студиата.
 • В обявените от Спа Клуб Бор 4* Велинград цени не е включен туристически данък в размер на 1,50 лв. с ДДС, който се заплаща от всеки гост на нощувка и подлежи на плащане на рецепция при пристигане в хотела.

 

В част от двойните стаи не е възможно настаняване на деца. Двойните стаи и студиата са без балкон.

 

Празнична програма по Пакет Коледа 2023 в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград. Очакваме Ви, за да се забавляваме заедно!

 • На 24.12.2023 г. – Традиционна постна вечеря за Бъдни вечер с подбрани 11/13 броя постни ястия, DJ парти и Коледарска група в ресторанта на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград;
 • На 25.12.2023 г. – Детско парти с Дядо Коледа, на което всички деца до 12 години ще получат подаръци от Дядо Коледа, приготвени от неговите джуджета;
 • На 25.12.2023 г. – Уникални фокуси за всички деца и техните родители с талантливия Кристел;
 • На 25.12.2023 г. – Традиционна Коледна вечеря с празнична Коледна пуйка и печено прасенце, DJ парти и специални гост-изпълнители Братя Аргирови в ресторанта на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград;
 • На 26.12.2023 г. – Вечеря в ресторанта на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград с DJ парти и специален гост-изпълнител Ивелина Колева.

 

Условия за резервация и анулация по специалната оферта за Коледа 2023 в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград:

 • Безплатна резервация до 10.11.2023 г.
 • Заплащане на аванс в размер на 30 % от сумата по настаняване до 20.11.2023 г.
 • Анулации до 30.11.2023 г. се таксуват с 50 % от вече заплатения аванс.
 • Анулации след 01.12.2023 г. се таксуват със 100 % от вече заплатения аванс.
 • Остатъка по сумата за настаняване се заплаща на място на Рецепция, при пристигане.

 

Политика на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград:

 • Хотел Спа Клуб Бор 4* Велинград си запазва правото да променя обявените цени за настаняване. При вече потвърдени и заплатени резервации сумата НЕ се променя.
 • При форсмажорни обстоятелства хотел Спа Клуб Бор 4* Велинград си запазва правото да променя предлаганите услуги и обявените развлекателни програми, включени към пакета за настаняване, без да дължи неустойка.
 • В случай на предсрочно/преждевременно съкращаване на престоя и напускане на хотела на част или на всички гости по дадена резервация, заплатените, но не използвани услуги и оставащи дни по резервацията не се възстановяват!
 • Хотел Спа Клуб Бор 4* Велинград НЕ носи отговорност при настаняване на 4-ма гости в апартамент, ако на гостите, настанени на разтегателен диван, им е некомфортно.

 

Коледа, Коледа, Коледа … Ето че отново идва това прекрасно и магично време от годината, когато се събираме с най-любимите ни и близки хора. И тази година ние от хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград ще Ви заразим с Коледен дух и ще Ви подарим топли и уютни Коледни празници.

Подготвили сме специален Празничен Пакет Коледа, с който в периода от 24.12 до 26.12.2023 г. включително празничното настроение, вкусната храна, изненадите, забавленията и подаръците ще преобладават. Заповядайте с цялото си семейство и с най-близките си приятели в четиризвездния комфорт на хотел Спа Клуб Бор във Велинград! Ще се погрижим да не Ви липсва нищо и да почувствате Коледната магия по време на Вашата почивка за Коледа в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград.

Изгодната оферта за Коледа 2023 в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград включва пакет от 3 нощувки, със закуски и празнични вечери и разбира се – музикални програми със звездни гост-изпълнители, а за децата ще има куп забавления, изненади и къде без подаръци.

Поредицата от една вълшебна Коледа в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград започва от 24.12.2023 г, когато вечерта в Основния Ресторант на хотела ще Ви посрещнем с вкусни традиционни 11/13 броя постни ястия за Бъдни вечер. По стар български обичай, коледарска група ще посети хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, за да пожелае здраве, берекет и благоденствие със своите коледарски песни.

През първия ден на Коледа магията на празника ще се усеща навсякъде. Вечерта на 25.12.2023 г. в Основния Ресторант на Спа Клуб Бор 4 * Велинград ще заухае на сочно печено прасенце и празнична Коледна пуйка. Тогава нашите специални гост-изпълнители – неповторимите и вечни Братя Аргирови ще изпълнят едни от най-обичаните им песни.

Коледа 2023 в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград ще бъде незабравима и за най-малките ни гости, защото на 25.12.2023 г. за малчуганите сме организирали детско парти. Тогава добрият Дядо Коледа ще зарадва всички деца до 12 години с подаръци, изработени от неговите помощници – джуджетата. Освен това, невероятният Кристел ще впечатли деца и родители с уникални фокуси.

Празничната Коледна програма продължава и на втория ден от Коледа, когато на 26.12.2023 г. отново ще Ви очакваме в Основния Ресторант на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, за да се насладите на вкусна вечеря с кулинарни шедьоври. Доброто настроение ще е на макс с DJ парти и нашия специален гост-изпълнител – чаровната Ивелина Колева.

По време на Вашата Коледна почивка в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград Вие ще се радвате на топлина и Коледен уют в хотелските стаи. Независимо дали изберете двойна стая, студио или апартамент, ще се чувствате комфортно като в уюта на собствения си дом.

Благодарение на изгодната Коледна оферта в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград Вие ще можете да се насладите на неповторима семейна почивка на планина с минерални басейни. Релаксирайте на шезлонга край вътрешния топъл минерален басейн или поплувайте в него! Децата също ще могат да се насладят на водни забавления във вътрешния детски басейн с топла минерална вода. Наред с топлите минерални басейни, всички останали съоръжения в Уелнес зоната на хотела също са на Ваше разположение за безплатно ползване. Отдайте се на СПА наслада в нашите Мароканска парна баня и сауна! Отпуснете се в релакс зоната на хотела! Насладете се на приятен и отпускащ хидромасаж в нашето джакузи с топла минерална вода!

Хотел Спа Клуб Бор е Вашият четиризвезден СПА хотел за Коледа във Велинград, защото в луксозния СПА център на хотела ще се потопите в свят на СПА блаженство. Изберете цялостен или частичен масаж и се оставете в ръцете на професионалните масажисти в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград! Подарете си наслада за тялото и душата с набор от екзотични терапии за тяло! Поглезете се с разкрасителни процедури за лице!

Ще Ви очакваме с най-любимите Ви хора в уюта на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, за да направим Вашата Коледа 2023 незабравима! Празничната Коледна програма ще предложи забавления и изненади за всички Вас, нашите гости. Възползвайте се от изгодния Пакет Коледа в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград! През целия период от 24.12 до 26.12.2023 г. включително ще се радвате на отлично обслужване, вкусотии, подаръци и празнична програма с гост-изпълнители.

 

Направете Вашата резервация, като попълните резервационната форма или като се свържете с Отдел “Резервации”: моб.: +359 899 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 898 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 890 97 22 77 (може да се свържете с нас и по WhatsApp ), e-mail: reservations@spaclubbor.com. Ще се радваме да бъдете наши гости!

Разгледайте нашите бутикови двойни стаи, студиа и луксозни апартаменти, с които разполага хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград и направете най-подходящия за Вас и Вашето семейство избор на помещение, в което ще се чувствате комфортно по време на Вашата почивка за Коледа! Ще се радвате на топли и уютни Коледни празници. Подготвили сме празнична програма, с традиционна вечеря на Бъдни вечер, празнична вечеря на Коледа, музикални програми със звездни гост-изпълнители, детско парти с Дядо Коледа и фокуси с Кристел. Очакват Ви още топли минерални басейни, безплатно ползване на Уелнес зона, богата блок маса с вкусни ястия за закуска и вечеря, и разбира се, много положителни емоции и незабравими преживявания за цялото семейство.

 

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация