Подаръчен ваучер за СПА почивка в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград или за релаксираща СПА грижа в СПА центъра на хотела

 

Когато на любим за Вас човек, приятел или роднина му предстои специален повод и искате да го зарадвате с подарък, започвате да се чудите кое ще е това нещо, което ще го направи щастлив. Винаги можете да подарите материален подарък, но ако искате да сте оригинални, подарете незабравимо преживяване, което ще се помни дълго.

Ние Ви предлагаме да изберете от нашите подаръчни ваучери, с които ще подарите мечтана СПА почивка през делник или уикенд или просто ще зарадвате любим човек със СПА процедура в нашия СПА център. Нашите ваучери са идеалният подарък за всеки повод – Рожден ден, Имен ден, Юбилей, Сватба, Годишнина, Коледа, Нова Година, Великден. Ние ще се погрижим престоят на човека, за когото е предназначен ваучерът, да бъде специален и наситен с много положителни емоции.

 

Варианти на подаръчни ваучери за СПА почивка или за конкретна СПА процедура в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград и условия за тяхното използване:

 • Имате възможност да закупите подаръчен ваучер за хотелско настаняване през делник или уикенд или ваучер за конкретна СПА процедура (ваучер за масаж, ваучер за козметична процедура за лице или ваучер за терапия за тяло), както и да заредите желана от Вас сума в подаръчния ваучер.
 • За закупуване на подаръчен ваучер за СПА почивка или за конкретна СПА процедура е необходимо да се свържете с Отдел “Резервации”: моб.: +359 899 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 898 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 890 97 22 77 (може да се свържете с нас и по WhatsApp ), e-mail: reservations@spaclubbor.com
 • След уточняване на желания от Вас подаръчен ваучер за хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград и направено плащане по него, ваучерът се изпраща в електронен файл на посочен от Вас имейл.
 • Стойността на ваучера за подарък се калкулира по актуалните към момента на закупуването му оферти за настаняване в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, актуалните цени за СПА процедури, предлагани в хотела или желаната от клиента сума, която да се зареди на името на получателя на ваучера. Разгледайте актуалните оферти за настаняване в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград ТУК.
 • Изисква се резервацията по ваучера за подарък да бъде направена не по-малко от 14 дни преди желаната дата за настаняване в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград. Хотелът си запазва правото да не предоставя настаняване в желана дата или за период, ако няма свободни помещения. Моля, за проверка на свободни помещения за желана от Вас дата или период за настаняване, свържете се с Отдел “Резервации”: моб.: +359 899 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 898 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 890 97 22 77 (може да се свържете с нас и по WhatsApp ), e-mail: reservations@spaclubbor.com
 • Подаръчни ваучери за хотелски престой в уикенд дни (Петък и Събота) се продават с изискване за престой от две нощувки задължително.
 • Подаръчният ваучер за СПА почивка или за конкретна СПА процедура задължително се предоставя на рецепция при настаняване в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград. 
 • Услугите, които могат да се ползват, са посочени на подаръчния ваучер.
 • Ваучерът за подарък не може да се заменя изцяло или частично за неговата парична равностойност, както и не се връща неусвоена сума по ваучера.
 • Необходимо е да предоставите номера на ваучера за СПА почивка или за конкретна СПА процедура при направа на резервация.
 • Валидността на подаръчния ваучер е 6 /шест/ месеца от датата му на издаване. След изтичане на срока заплатените и неусвоени суми се губят от клиента. Срокът на ваучера за подарък не подлежи на удължаване.

 

Разгледайте нашите бутикови двойни стаи, студиа и луксозни апартаменти, с които разполага хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград и изберете най-подходящото помещение, в което човекът, на когото подарявате ваучера за почивка, ще се чувства най-комфортно по време на почивката си в четиризвездния хотел Спа Клуб Бор във Велинград, изпълнена със СПА изживяване, вкусна храна, много положителни емоции и прекрасни мигове.

 

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация