Почивка Лято 2023 в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград от 09.07 до 09.09.2023 г. включително

ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ “EARLY BIRD” С 15 % ОТСТЪПКА ПРИ РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ЗА ЛЯТО 2023 ДО 10.06.2023 Г. ВКЛЮЧИТЕЛНО

 

** За Петък и Събота се приемат резервации за минимум 2 нощувки.

** Офертата НЕ е валидна по време на официални празници и празнични пакети, когато хотелът има обявени други пакетни цени. 

** Хотелът си запазва правото да обявява различни от тези цени и условия за определени дати.

 

Ние в хотели Сирона – хотел Спа Клуб Бор 4* Велинград и Балнео Хотел Свети Спас 5* Велинград следим отблизо центровете за контрол и профилактика на заболяванията и изявленията на Световната здравна организация по отношение на новите случаи на коронавирус (COVID-19) и следваме всички указания от тези агенции и местните здравни служби.

Вид настаняване Цена за 1 нощувка на помещение, с 15% отстъпка при ранни записвания за Лято 2023 до 10.06.2023 г. включително
База изхранване * BB /нощувка със закуска/ HB /нощувка със закуска и вечеря/
Двойна стая /настаняване 2-ма възрастни/ Неделя – Четвъртък 190,00 лв. 160,00 лв. 215,00 лв. 180,00 лв.
Двойна стая /настаняване 2-ма възрастни/ Петък – Събота (приемат се резервации за минимум 2 нощувки) 215,00 лв. 180,00 лв. 236,00 лв. 200,00 лв.
     
Студио /настаняване 2-ма възрастни + 1 дете до 11,99 години или 1 възрастен срещу допълнително заплащане/ Неделя – Четвъртък 206,00 лв. 175,00 лв. 230,00 лв. 195,00 лв.
Студио /настаняване 2-ма възрастни + 1 дете до 11,99 години или 1 възрастен срещу допълнително заплащане/ Петък – Събота (приемат се резервации за минимум 2 нощувки) 230,00 лв. 195,00 лв. 253,00 лв. 215,00 лв.
     
Апартамент /настаняване 2-ма възрастни + 2 деца до 11,99 години или 2-ма възрастни срещу допълнително заплащане/ Неделя – Четвъртък 224,00 лв. 190,00 лв. 248,00 лв. 210,00 лв.
Апартамент /настаняване 2-ма възрастни + 2 деца до 11,99 години или 2-ма възрастни срещу допълнително заплащане/ Петък – Събота (приемат се резервации за минимум 2 нощувки) 248,00 лв. 210,00 лв. 271,00 лв. 230,00 лв.
     
Делукс апартамент /настаняване 2-ма възрастни + 2 деца до 11,99 години или 2-ма възрастни срещу допълнително заплащане/ Неделя – Четвъртък 242,00 лв. 205,00 лв. 265,00 лв. 225,00 лв.
Делукс апартамент /настаняване 2-ма възрастни + 2 деца до 11,99 години или 2-ма възрастни срещу допълнително заплащане/ Петък – Събота (приемат се резервации за минимум 2 нощувки) 265,00 лв. 225,00 лв. 295,00 лв. 245,00 лв.

* BB – нощувка със закуска по описание на хотела

* HB – нощувка със закуска и вечеря по описание на хотела

* Промоционални цени “Early Bird” с 15% отстъпка при ранни записвания за Лято 2023 до 10.06.2023 г. включително.

* За Петък и Събота се приемат резервации за минимум 2 нощувки.

 

Цените на помещенията за Вашата почивка Лято 2023 в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград включват:

 • Нощувка със закуска при цени BB и нощувка със закуска и вечеря при цени HB;
 • Ползване на външен минерален басейн;
 • Ползване на външен детски минерален басейн;
 • Ползване на вътрешен басейн с минерална вода;
 • Ползване на вътрешно джакузи с минерална вода;
 • Ползване на сауна;
 • Ползване на Мароканска парна баня;
 • Ползване на релакс зона;
 • Ползване на фитнес;
 • Ползване на детски кът за деца над 4 години с професионална детска анимация, с работно време всеки ден от 09:00 до 12:00 часа и от 16:00 до 21:00 часа;
 • Безплатно предоставяне на детска кошара;
 • Безплатен Wi-Fi на територията на хотела;
 • Безплатен паркинг;
 • Туристическа такса;
 • Застраховка;
 • ДДС 9 %.

Всички съоръжения са захранени с минерална вода и работят съгласно текущите разпоредби на Министерство на Здравеопазването.

 

Отстъпки и доплащания:

 • Деца до 11,99 години се настаняват безплатно на пансиона на възрастните, където това позволява.
 • Дете над 12 години или трети възрастен, настанени в апартамент, доплащат 60 лв. на вечер с включена закуска и 69 лв. на вечер с включени закуска и вечеря.

 

В част от двойните стаи не е възможно настаняване на деца. Двойните стаи и студиата са без балкон.

 

Политика на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград за резервации и анулации:

Предлаганите промоционални цени “Early Bird” с 15 % отстъпка при ранни записвания за Лято 2023 до 10.06.2023 г. включително, важат при резервации, които имат специални условия за промяна и анулация, и подлежат на заплащането на неустойка, като:

 • За потвърдена резервация по Промоционален пакет „Early Bird“ с 15 % отстъпка при ранни записвания за Лято 2023, се счита всяка резервация, по която е получена депозитна сума в размер на 50 % от общата сума по настаняване, в срок до 10.06.2023 г.;
 • В рамките на 5 дни след направено плащане (потвърждение на резервацията) клиентът има право да анулира резервацията си, без да дължи неустойка или да бъде таксуван за това;
 • Всяка потвърдена резервация е без право на анулиране след изтичане на срока от 5 дни. Депозитната сума не се възстановява;
 • Всяка резервация, която е непотвърдена (незаплатена от клиента в рамките на 5 дни), се счита за анулирана без предизвестие. Хотелът не дължи неустойка за анулацията;
 • Смяна на датата за настаняване (пререзервиране) по вече потвърдена резервация е възможно в срок от 20 дни от датата на настаняване (еднократно), след съгласуване и потвърждение от страна на хотела в периода на валидност на офертата. Клиентът НЕ дължи такси за смяна на датата за настаняване;
 • Пререзервирана резервация е БЕЗ ПРАВО НА АНУЛАЦИЯ;
 • В случай на възникнало заболяване или друга уважителна причина заплатеният депозит остава валиден в рамките на шест месеца от датата на информиране на хотела. За приемане на истинността на посочените причини клиентът предоставя документ за възникналата причина. Няма да бъдат приети искания от страна на клиенти за удължаване срока на резервация, без предоставяне на официален документ;
 • В случай на възникнали форсмажорни ситуации хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград си запазва правото да променя условията и датите на настаняване спрямо конкретното събитие, БЕЗ да носи отговорност и БЕЗ да дължи неустойки.

 

Външен минерален басейн в хотел Спа Клуб Бор Велинград
В горещите летни дни разхладете се в нашия външен минерален басейн или се насладете на релакс и спокойствие на шезлонга около басейна!
Красива природа, заобикаляща външния минерален басейн на хотел Спа Клуб Бор Велинград
Настанете се удобно на шезлонга около външния минерален басейн и направете шоколадов тен, пиейки разхлаждащ коктейл или четейки интересна книга. През това време децата могат да се забавляват във външния детски басейн с минерална вода.
Вътрешен минерален басейн в хотел Спа Клуб Бор Велинград
През времето, в което не се наслаждавате на приятните топлещи слънчеви лъчи, заповядайте в нашата Уелнес зона, където Ви очаква вътрешен минерален басейн.
Приятна и спокойна обстановка около вътрешния минерален басейн на хотел Спа Клуб Бор Велинград
Поплувайте във вътрешния минерален басейн или се насладете на приятната и спокойна обстановка, докато се излежавате на шезлонга около басейна.

Лятото е сезонът, който е изпълнен с най-много ваканционно настроение, защото тогава стягаме куфарите и се отправяме на място, където презареждаме сили и където положителните летни емоции преобладават. Ако това лято искате да се отдадете на СПА релакс с външен басейн, то хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград е Вашият избор за лятна почивка.

Вашата почивка Лято 2023 в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград ще бъде изпълнена с вълнуващи летни преживявания и незабравими летни спомени за цялото семейство. Затова, не пропускайте да се възползвате от оферта Лято 2023 в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, която Ви предлага изгодни цени за настаняване в периода от 09.07 до 09.09.2023 г. включително! А ако направите Вашата резервация до 10.06.2023 г., Вие ще можете да се възползвате от нашите промоционални цени “Early Bird” с 15 % отстъпка за ранни записвания за Лято 2023. 

Хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград е Вашата дестинация за гарантиран комфорт и редица удобства по време на Вашата почивка през лятото. През целия Ви престой при нас ще се чувствате като у дома си в двойните стаи, студиа и апартаменти, с които разполага хотелът. Можете да избирате помещение с изглед към борова гора или панорамна гледка към Велинград.

През времето, в което не се наслаждавате на уюта в хотелската стая, заповядайте в нашия Основен Ресторант, където ще похапнете вкусни ястия. Комфортната обстановка на ресторанта и разкриващата се от него пленителна гледка ще допринесат за Вашия приятен престой, докато опитвате разнообразието от кулинарни изкушения, с които са отрупани нашите блок маси за закуска и вечеря. Ще задоволим и най-взискателния вкус със специалитети от българската и международната кухня, които ще намерите в нашето обедно а ла карт меню.

На вкусни кулинарни предложения и разнообразие на напитки ще се насладите не само в Основния Ресторант на Спа Клуб Бор 4 * Велинград. Във външната градина на хотела също ще можете да опитате палитра от вкусни основни ястия и сладки изкушения, докато се любувате на заобикалящата красива природа и вдишвате чистия планински въздух.

Избирайки хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград за Вашата лятна ваканция, Вие ще имате незабравима семейна почивка на планина с басейн. Нашият външен басейн е захранен с минерална вода, където можете да се разхладите през горещите летни дни или около който да се насладите на релакс и спокойствие. Докато се излежавате на удобните шезлонги, правейки слънчев загар, децата ще се забавляват във външния детски басейн с минерална вода. Външните ни минерални басейни не са единствените ни водни оазиси, защото разполагаме и с вътрешен минерален басейн.

Хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград е Вашата лятна СПА дестинация. Независимо дали резервирате Вашата лятна почивка през юли или август, Вие ще се радвате на редица СПА глезотийки. Цялата Уелнес зона на хотела е на Ваше разположение за безплатно ползване. Тук ще се насладите на ползите от нашата сауна. Ще се отдадете на релакс в Мароканската ни парна баня. Ще се възползвате от хидромасажа в нашето джакузи с минерална вода. Ще се погрижите за добрия тонус и перфектна форма в нашия фитнес център.

Уелнес зоната няма да е единственото място в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград, където ще изпитате СПА блаженство. По време на Вашата лятна СПА почивка при нас Вие ще имате възможност да се възползвате от редица терапии за тяло, козметични процедури за лице и масажи, които предлагаме в нашия СПА център.

Лято 2023 в хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград ще бъде изпълнено с интересни и вълнуващи преживявания. Подготвили сме Ви пълна програма с летни активности, на които ще можете да се насладите през целия Ви престой при нас. Организирали сме и съботни летни парти вечери, на които градуса на настроението ще се покачва благодарение на любими гост-изпълнители и техните най-обичани песни.

Хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград Ви предлага отлични условия за Вашата лятна почивка на планина с деца. Най-малките ни гости няма да скучаят по време на лятната им ваканция при нас. Малчуганите ще се забавляват в детския кът на хотела, улисани в интересни и образователни игри.

Резервирайте Вашата почивка с изгодната лятна оферта в четиризвездния СПА хотел във Велинград – Спа Клуб Бор и се насладете на летни емоции и релакс! През целия период на Пакет Лято 2023, а именно от 09.07 до 09.09.2023 г. включително, Вие ще се радвате на индивидуално отношение от страна на любезния и усмихнат персонал на Спа Клуб Бор 4 * Велинград.

Побързайте да резервирате Вашата лятна почивка при нас до 10.06.2023 г, защото ще се възползвате от нашите промоционални цени “Early Bird” с 15 % отстъпка за ранни записвания за Лято 2023!

 

Направете Вашата резервация, като попълните резервационната форма или като се свържете с Отдел “Резервации”: моб.: +359 899 97 22 77 (може да се свържете с нас и по Viber ), моб.: +359 898 97 22 77 (може да се свържете с нас и по Viber ), моб.: +359 890 97 22 77, e-mail: reservations@spaclubbor.com. Ще се радваме да бъдете наши гости!

Разгледайте нашите бутикови двойни стаи, студиа и луксозни апартаменти, с които разполага хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград и направете най-подходящия за Вас и Вашето семейство избор на помещение, в което ще се чувствате комфортно по време на Вашата лятна почивка, с външни и вътрешни минерални басейни, безплатно ползване на Уелнес зона, богата блок маса с вкусни ястия за закуска и вечеря, игри и забавления за децата, пълен календар с летни активности и разбира се, много положителни летни емоции и незабравими преживявания за цялото семейство.

 

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация