Почивка с подарък 2 броя СПА процедури в хотел СПА Клуб Бор Велинград
Почивка с безплатни 2 бр. СПА процедури

В напрегнатото и забързано ежедневие много често забравяме, да се грижим за себе си и това остава на заден план. За съжаление, осъзнаваме необходимостта от грижата за нас самите, когато вече тялото ни и организмът ни подсказват, че нещо не е наред и започваме да изпитваме дискомфорт. Затова, обърнете внимание към себе си и се погрижете за вътрешното Ви „АЗ“, защото само така ще можете да се погрижите и за хората, които обичате!

Не чакайте уикенда, за да се наградите със заслужена почивка! Откраднете си почивни дни през работната седмица и си подарете пълна релаксация! Най-добрият начин да се разтоварите и да се откъснете от стреса и рутината, това е като смените обстановката! Заповядайте в четиризвездния комфорт на хотел СПА Клуб Бор 4 *, сгушен между вековни борове и разположен на хълм над Велинград!

В хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград Вие ще имате разтоварваща и презареждаща почивка, а предимството, ако изберете делнични дни е, че ще избягате от уикенд тълпите и ще се радвате на едно наистина спокойно и релаксиращо преживяване.

Това не е всичко, защото имаме ексклузивно предложение – до 14.03.2024 г. Вие получавате допълнителен бонус при настаняване в дните от Неделя до Четвъртък – 2 БР. БЕЗПЛАТНИ СПА ПРОЦЕДУРИ НА ЧОВЕК НА ДЕН, което важи при стандартно настаняване на двама възрастни в помещение.

Освен тази примамлива промоция, в периода до 14.03.2024 г. Вие ще можете да се възползвате от изгодните цени и условия за настаняване в хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград.  

Предлагаме Ви 4 вида СПА процедури, от които да изберете 2 броя, за да ги получите като подарък от нас по време на Вашата делнична почивка в хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград. Всяка една от тези СПА процедури има неоспорими ползи върху здравето и в същото време ще Ви помогне, да се отърсите от стреса и натрупаното напрежение.

1. Шиацу апаратен масаж

Шиацу масажът е японска терапия, която е основана на традиционната китайска медицина. Самият превод на „шиацу“, който от японски език означава „натиск с пръсти“, подсказва и вида масажна терапия, която се прилага при шиацу апаратния масаж, а именно – натиск върху определени точки на тялото. Целта е, да се възстанови вътрешният енергиен баланс на човека.

Апаратният шиацу масаж е модерният вариант на традиционния ръчен шиацу масаж. Основната разлика е, че апаратният шиацу масаж се извършва от машина, която използва механични ролки или въздушни възглавници, за да имитира натиска на пръстите, включително и кръгови движения, които се прилагат при ръчния шиацу масаж. Чрез апаратния шиацу масажор се оказва натиск върху ключови точки, разположени върху енергийните канали (меридиани). Целта е да се отблокира и възстанови нормалната им проходимост, което води до дълбока релаксация на мускулите и повишаване на гъвкавостта.

Изключително ефикасно апаратният шиацу масаж се използва за:

 • Намаляване на болката и напрежението

Шиацу апаратният масаж е ефективен при болки в гърба, главоболие и мускулни болки.

 • Подобряване на кръвообращението

Това спомага за регулиране на кръвното налягане.

 • Намаляване на стреса и тревожността

Техниката на шиацу апаратния масаж ще Ви помогне да се отпуснете и да се справите с ежедневния стрес.

 • Подобряване на съня

След шиацу апаратния масаж ще усетите пълна релаксация и това ще Ви помогне да заспите по-лесно и да спите по-дълбоко.

 • Повишаване на енергията

Апаратният шиацу масаж може да Ви помогне да се чувствате по-енергични и жизнени.

 • Стимулиране на имунната система

Чрез апаратния шиацу масаж се подобряват защитните сили на организма.

Шиацу апаратен масаж в хотел СПА Клуб Бор Велинград
Шиацу апаратен масаж

2. Лимфодренаж на горни крайници

Лимфодренажът на горни крайници е техника за стимулиране на лимфната система в ръцете, раменете и шията. При прилагане на лимфодренаж на горни крайници в хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград се използва апаратният метод пресотерапия. При този метод се поставят специални маншети върху горните крайници и се надуват и изпускат последователно, за да стимулират лимфния поток. Самите маншети са разделени на отделни камери, които се запълват с въздух последователно, имитирайки ръчния лимфен дренаж. Този процес стимулира лимфната система и подпомага отстраняването на токсини и излишни течности от тъканите.

В резултат на това лимфодренажът на горни крайници действа положително за:

 • Намаляване на подуването

Лимфодренажът на горни крайници може да помогне за намаляване на подуването, причинено от лимфедем, травма или операция.

 • Облекчаване на болката

Хората с артрит, фибромиалгия или други хронични състояние много добре се повлияват от лимфодренаж на горни крайници.

 • Подобряване на мобилността

Лимфодренажът на горни крайници има много добър ефект за подобряване на мобилността на раменете и ръцете.

 • Подобряване на имунната система

Прилагането на лимфодренаж на горни крайници подсилва имунната система, благодарение на което организмът се справя по-лесно с инфекциите.

 • Намаляване на стреса

След лимфодренаж на горни крайници ще почувствате релаксация, което ще намали натрупания стрес и тревожност.

3. Лимфодренаж на долни крайници

Лимфодренажът на долни крайници е терапевтична техника, насочена към стимулиране на лимфната система в краката. Прилага се при нарушена лимфна циркулация, поради което може да се стигне до задържане на течности, подуване, целулит и други проблеми.

Методът, който използваме в хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград при прилагане на лимфодренаж на долни крайници, е пресотерапия. При този метод се използва апарат, който представлява специализиран костюм. Чрез апарата се прилага компресия с надуване и изпускане на въздух, за да се осъществи контролиран натиск върху краката, с което се стимулира движението на лимфата. Това подпомага отстраняването на токсини и излишни течности от тъканите.

Ползите от прилагането на лимфодренаж на долни крайници включват:

 • Детоксикация на тялото
 • Намаляване на целулита
 • Подобряване на кръвообращението
 • Намаляване на отока и подуването
 • Облекчаване на болката и дискомфорта
 • Подобряване на мускулния тонус
 • Укрепване на имунната система
Лимфодренаж на горни и долни крайници в хотел СПА Клуб Бор Велинград
Лимфодренаж на долни крайници

4. Биоптрон

Биоптрон е медицинска светлинна терапия, при която се използва биоптрон лампа с поляризирана, полихроматична, некохерентна и нискоенергийна светлина. Реално тази светлина е сходна с естествената светлина, но с някои ключови разлики, които ѝ позволяват да прониква в тъканите и да стимулира биологични процеси. Светлинната терапия с Биоптрон лампата е безболезнена и безопасна, като стимулира и подсилва естествените възстановителни сили на организма. Затова технологията Биоптрон се използва за превенция, лечение и възстановяване на различни здравословни проблеми.

Избирайки светлинната терапия с Биоптрон лампата, Вие ще можете да се възползвате от редицата ползи, като:

 • Терапията с Биоптрон лампата увеличава притока на кръв, с което се ускорява метаболизма в човешкото тяло.
 • Биоптрон лампата има добър аналгетичен ефект.
 • Светлината с Биоптрон лампата въздейства върху клетъчните структури на организма, като възвръща естествените му способности да се самолекува.
 • Биптрон лампата може да намали ефектите от алергични реакции.
 • Биптрон лампата действа благоприятно върху нервната система.
 • Терапията с Биоптрон има противовъзпалителен ефект.
 • Биоптрон лампата се използва за облекчаване на болки.
 • Благодарение на терапията с Биоптрон лампата раните заздравяват по-бързо.
 • Светлината с Биоптрон лампата се използва като ефективна терапия при кожни заболявания и проблеми.
Светлинна терапия с Биоптрон лампа в хотел СПА Клуб Бор Велинград
Светлинна терапия с Биоптрон лампа

В хотел СПА Клуб Бор 4* Велинград Вие ще имате идеалната почивка, при която, в обстановката на четиризвезден хотелски комфорт, ще се наслаждавате на СПА процедури, насочени към грижа за здравето. А когато изберете настаняване в делнични дни от Неделя до Четвъртък, в периода до 14.03.2024 г., ние Ви подаряваме 2 броя СПА процедури на човек на ден по избор между шиацу апаратен масаж, лимфодренаж на горни крайници, лимфодренаж на долни крайници, биопрон. Ако се колебаете кои две СПА процедури да посочите, екипът от професионални СПА терапевти на хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград ще Ви помогне да направите най-подходящия избор в зависимост от Вашите нужди и здравословно състояние.   

Вашата делнична почивка в хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград ще бъде перфектната комбинация между пълен релакс, възстановяване и грижа за здравето. Като гости на хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград, ще Ви посрещнем в комфорта на хотелски стаи с изглед към вечнозелени борови дървета или с панорамна гледка към Велинград. Ще Ви нагостим с палитра от кулинарни предложения за закуска и вечеря на блок маси, отрупани с разнообразие на вкусове и подредени с внимание към детайла. На обяд отново сте добре дошли в Основния Ресторант на хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград, за да опитате български и международни специалитети.

След тази така заслужена делнична почивка със СПА изживяване в хотел СПА Клуб Бор 4 * Велинград Вие ще се почувствате тонизирани и заредени с нови сили за изпълнение на ежедневните си ангажименти! За това ще допринасят както безплатните 2 броя СПА процедури, които ще получите, като подарък от нас в периода до 14.03.2024 г., така и всички СПА съоръжения в Уелнес зоната на хотела, до които имате безплатен достъп – вътрешни топли минерални басейни, сауна, Мароканска парна баня, зона за релакс и фитнес.

Насладете се на почивка с подарък 2 броя СПА процедури на човек на ден в хотел СПА Клуб Бор 4* Велинград, с които ще постигнете вътрешна хармония и добро здравословно състояние! Очакват Ви преференциални цени за нощувка със закуска или за нощувка със закуска и вечеря!

Направете резервация чрез онлайн формата за резервации или се свържете с Отдел “Резервации” на: моб.: +359 899 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 898 97 22 77 (може да се свържете с нас, както по Viber , така и по WhatsApp ), моб.: +359 890 97 22 77 (може да се свържете с нас и по WhatsApp ), e-mail: reservations@spaclubbor.com.

1 Коментар

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация