Уелнес в хотел Спа Клуб Бор Велинград – комплимент за всички наши гости!

В уелнес зоната попадат вътрешният и външният басейн, външният детски басейн, джакузито, сауната, парната баня, зоната за релакс и шезлонгите около басейна.

Всички басейни на уелнес в хотел Спа Клуб Бор Велинград са с минерална вода.

Водата идва до хотел Спа Клуб Бор 4 * по собствен индивидуален водопровод от извор „Радонова баня“. Температурата на водата на извора е 42-43°C. Във вътрешния басейн температурата на водата е 28-30°C. Във външния басейн се поддържа 24-26°C температура на водата. В детския басейн, който работи през топлия сезон, както и в джакузито, температурата на водата е 36-38°C.

Релакс зона в хотел Спа Клуб Бор Велинград

Освен да се възползват от услугите на уелнес зоната, гостите на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград могат да се отдадат на козметични процедури и масажи в СПА зоната на хотела. В медицинската зона гостите на хотела могат да са сигурни, че ще получат отлично обслужване от нашите здравни специалисти. Медицинските лица на хотела работят в областта на балнеологията, рехабилитацията и възстановяването, лечебно-консултативната дейност.

За пълноценната почивка на нашите гости, хотелът разполага със солидна за града леглова база (83 двойни стаи, студиа и апартаменти).

Разгледайте нашите оферти на специални пакетни цени с включено използване на уелнес зоната на хотела! Ще се радваме да бъдете наши гости!

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация