Шеф Станислава Калайджиева
Добре дошли при нас!
Рецептите не работят, освен ако не ги почувстваш със сърцето! Именно заради товa предпочитам приготвената храна да говори за работата ми. Не търся съвършенство, а удовлетвореност, усмивка и добра дума от Вас - гостите на хотел Спа Клуб Бор 4 *. С палитра от вкусове, натурални продукти и положителна емоция се надявам да почувствате уют и топлина в ресторанта ни. Бъдете добре дошли и нека създадем за Вас ярки спомени, щастливи моменти и желание да ни посетите отново!
Шеф Станислава Калайджиева - Главен готвач
Шеф Станислава Калайджиева
Почивка край басейна в нашия
Фреш Бар
Вкусът към живота
Винаги прясно приготвени специалитети в заведенията на четиризвездния хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград! Насладете се на различни вкусове и кулинарни изкушения! За нашите гости главният готвач предлага специалитети от българската и европейската кухни. Заведенията на хотела са подходящи за тържества, чествания и специални прояви. По желание на нашите гости предлагаме музикално-артистични програми и DJ.

Фреш Бар в хотел Спа Клуб Бор Велинград – чудесно място за почивка край басейна с чаша коктейл или сладолед!

Освен Фреш Бар в хотел Спа Клуб Бор Велинград, можете да разгледате и останалите заведения, с които разполага хотелът и които са подходящи за всяко едно настроение и час на деня. Насладете се на уют, спокойствие и кулинарни изкушения в Главния РесторантБар Панорамата и Лоби Бара на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград. Ние Ви очакваме!

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация