Hotel Spa Club Bor s obnovena materialna baza-Хотел Спа Клуб Бор с обновена материална база
Хотел Спа Клуб Бор 4* с обновена материална база

Инж. Христо Стойнов се присъединява към екипа от опитни специалисти на хотели Сирона в началото на август 2019 г. След завършване на Техническия Университет в Габрово през 2000 г., Христо започва професионалната си кариера като младши специалист в реномирано предприятие в Казанлък и не след дълго оглавява Отдел Контрол и Качество на друго производство в областта. От 2010 г. г-н Стойнов е в хотелиерския бизнес, оглавяващ един от основните отдели – поддръжка и развитие на техническата база или преносно наречено – незабележимата грижа за гостите на всеки един хотел.

Днес Христо Стойнов ще сподели с нас за вече настъпилите новости в хотел Спа Клуб Бор 4* Велинград, както и предстоящи бъдещи промени.

Разкажете ни нещо за новата уелнес зона на хотел Спа Клуб Бор. С какво бихте казали е по-различна от преди?

Уелнес зоната на хотел Спа Клуб Бор е изцяло обновена. Външните басейни (малък детски и по-дълбок за възрастни) са изцяло с нов облик, същото се отнася и за вътрешния басейн и джакузито. Имаме нова сауна, както и изцяло обновена Мароканска баня с перлен облик. Като цяло се стремим да използваме екологични продукти, щадящи околната среда. Именно поради тази причина и новият бар басейн е изграден от естествени продукти, обвит в полярен мъх с дървени витрини.

Спа Клуб Бор е един от най-посещаваните четиризвездни хотели във Велинград. Как съумявате да поддържате ниво на чистота и постоянна температура на водата във всички минерални басейни и топила?

С помощта на екипа ми и внедрената система за почистване на филтриращите съоръжения съумяхме да постигнем завидно ниво на качеството на водата в басейните.

Има ли нещо ново, което предстои в близко бъдеще и бихте желали да споделите с нас?

Да, има много новости, които предстоят в близко и по-далечно бъдеще. До Коледа очакваме да завърши проекта по обновяване на ресторанта на хотел Спа Клуб Бор с изцяло ново вътрешно оборудване. Работим с международни дизайнери в посока за цялостно обновяване на визията на ресторанта и лятната градина, както и стаите и СПА зоната, за да можем максимално да задоволим нуждите на нашите гости за постигане на пълен релакс и комфорт. Тук ще Ви загатна една тайна – очаквайте скоро ново оборудвано помещение, добавка към уелнес зоната…

Имате ли любимо място в хотела и кое е то?

Част от работата ми е да познавам всички зони в хотела и не бих казал, че имам преференции към определено място.

Хотел Спа Клуб Бор 4* Велинград е хотел с традиции, който предлага международни стандарти на обслужване. Като гости на хотела, Вие можете да се насладите на релаксиращи водни процедури, отпускащи масажи, козметични терапии за лице и терапии за тяло. В уелнес зоната на хотела ще имате възможност да релаксирате и да забравите за забързаното ежедневие. Всички водни съоръжения в хотел Спа Клуб Бор 4* Велинград са изцяло захранени с минерална вода, директно от извора Радонова Баня.

За Вашата пълноценна почивка хотел Спа Клуб Бор разполага със солидна за Велинград леглова база (83 двойни стаи, студиа и апартаменти). Уютът и елегантното обзавеждане на хотелските стаи ще Ви накарат да се чувствате като у дома си. В ресторантите на хотела ще можете да опитате кулинарни изкушения и да се насладите на уют и спокойствие.

Хотел Спа Клуб Бор 4* предлага изгодни оферти за резервация. Възползвайте се! Направете Вашата резервация, като попълните резервационната форма или като се свържете с Отдел Резервации: тел.: 0700 15 277 (на цената на един градски разговор), моб.: +359 899 97 22 77, e-mail: reservations@spaclubbor.com. Очакваме Ви!

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация