Шеф Сали Онбаши
Добре дошли при нас!
Аз, шеф Сали, ще се постарая да изпълня Вашите кулинарни желания. Приветствам Ви да опитате нашите специалитети от българската и европейската кухня в основния ресторант или просто малки хапки за Вашите коктейли в Бар Панорама. Приготвили сме за всеки по нещо! Имате специален режим, към който се придържате? Споделете го с нас предварително, за да Ви приготвим ястията съответно според плана, който следвате. Очакваме Ви!
Шеф Сали Онбаши - Главен готвач
Шеф Сали Онбаши
Различни вкусове в нашия
Ресторант Бор
Вкусът към живота
Винаги прясно приготвени специалитети! Насладете се на различни вкусове и кулинарни изкушения! За нашите гости главният готвач предлага специалитети от българската и европейската кухни. Ресторантът е подходящ и за тържества, чествания и специални прояви. По желание на нашите гости предлагаме музикално-артистични програми и DJ.

Главен Ресторант Спа Клуб Бор – уют и специални ястия, които могат да задоволят всеки вкус!

Освен Главен Ресторант Спа Клуб Бор, можете да разгледате и останалите заведения, с които разполага хотелът и които са подходящи за всяко едно настроение и час на деня. Насладете се на уют, спокойствие и кулинарни изкушения в Бар Панорамата, Лоби Бара и Фреш Бара на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград. Ние Ви очакваме!

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация