Nagradi Haute Grandeur 2019 za hotel Spa Club Bor Velingrad
За втора поредна година Спа Клуб Бор 4* с престижни награди HAUTE GRANDEUR GLOBAL AWARDS

За втора поредна година хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград е отличен с престижни награди HAUTE GRANDEUR GLOBAL AWARDS.

На 19.10.2019 г. на гала церемония, която се проведе в Куала Лампур, Малайзия, бяхме отличени с няколко награди от един от лидерите в глобалните хотелиерски, СПА и ресторантьорски награди – Haute Grandeur Global Awards. Хотели Сирона, Велинград отново са единствените български хотели, номинирани и спечелили награди от организация с толкова висок глобален ранг.

Международни хотелиерски награди Haute Grandeur 2019 година за хотел Спа Клуб Бор Велинград

 

Наградите, които спечели хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград са:

  • Най-добър градски хотел в Европа
  • Най-добър лайфстайл хотел в Европа
  • Най-добър новоназначен хотелски управител в Европа
  • Най-добър маркетинг директор в Европа

Наградите са връчени от доказалите се лидери в международната хотелиерска индустрия. Това отличие е потвърждение на усърдната ни работа да се затвърдим като лидери в хотелиерските, СПА и балнео услуги в България и да ни даде възможност да излезем на международната карта и то като лидери в Европа.

Хотели „Сирона“, Велинград – изградете хармония с вашето здраве

Уверете се във високото качество на предлаганите услуги в четиризвездния хотел Спа Клуб Бор във Велинград, като станете гостина на хотела! Хотелът разполага с модерно оборудван СПА център и уелнес зона, където ще се насладите на разнообразие от СПА процедури, масажи и терапии за лице и тяло.

В двойните стаи, студия и апартаменти, с които разполага хотел Спа Клуб Бор 4 *, ще усетите уют и комфорт, а пленителните гледки, които се разкриват от хотелските стаи, ще Ви остават без дъх.

Направете Вашата резервация, като попълните резервационната форма или като се свържете с Отдел “Резервации”: моб.: +359 899 97 22 77 (може да се свържете с нас и по Viber ), моб.: +359 898 97 22 77 (може да се свържете с нас и по Viber ), моб.: +359 890 97 22 77, e-mail: reservations@spaclubbor.com. Ще се радваме да бъдете наши гости!

Login Form
Register Form
Обаждане
Локация